Service: Tel. 05921 - 7122854 - Mail: info@thronstuhl.de

0

No products in the cart.

Subtotaal: € 0,00

Stapelstoelen

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Stapelstoelen


In het leven van alledag is er altijd wel een situatie waarin men een aantal uren aan een evenement wil of moet deelnemen. Op zo'n moment leert men pas de ware kwaliteit van een stoel kennen. Of u zich nu urenlang moet concentreren als seminardeelnemer zodat u nieuwe kennis opdoet voor uw werk, of een voorstelling bijwoont ter recreatie: altijd staat het comfort bij het zitten voorop. Het maakt niet uit of een gast wil genieten van een mooi feest of een kunstfan op zijn gemak zijn favoriete theaterstuk wil bekijken: met comfortabele zitgelegenheid kunnen de uurtjes rustig wegtikken. Door gebruik te maken van hoogwaardige stapelstoelen maakt u van elke gelegenheid een succes. Maar ook het opzetten en afbreken, of het opbergen van overgebleven stapelstoelen is zo eenvoudig, dat men heel snel en soepel een ruimte of zaal kan inrichten.


Wat is er mooier dan weer zo'n geweldig familiefeest. Daarvoor wenden de organisatoren zich vaak tot de gastronomie. Dan kan het feestgezelschap namelijk uit veel gasten bestaan, want van de gedekte tafel tot aan de drankjes toe is alles al gepland en wordt nauwkeurig uitgevoerd. Om ervoor te zorgen dat de gasten op comfortabele wijze de dag door kunnen brengen, zijn gemakkelijke stoelen onontbeerlijk. Daarvoor worden vaak stapelstoelen gebruikt. Als de waard een knusse aparte ruimte heeft voor feesten, kan daar heel gemakkelijk met tafels en stapelstoelen een mooi gedekt geheel van worden gemaakt. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat er bij het arriveren van het geestgezelschap meer gasten blijken te zijn dan voorzien. Wanneer men over stapelstoelen beschikt, is dat geen al te groot probleem, want er kunnen snel stapelstoelen bij worden gehaald voor de extra gasten. Als het aantal tafels en stoelen in de eigenlijke gastenruimte over het algemeen altijd hetzelfde is, kan in de aangrenzende ruimten de indeling van de tafels altijd weer worden veranderd. Zo moeten ook afhankelijk van het aantal gasten de stoelen meer of minder zijn. Daardoor kunnen feesten en partijen heel flexibel worden ingericht en de klanten kunnen in het beste geval gewoon de kamer uitzoeken die precies genoeg ruimte biedt voor alle verwachte gasten. En als de ruimte een dag niet wordt gebruikt, kunnen de stapelstoelen veilig en ruimtebesparend met meerdere op elkaar gestapeld in een hoek worden gezet. Daardoor kan de ruimte zonder problemen tot in elk hoekje worden schoongemaakt en is zo weer snel gebruiksklaar voor het volgende feest. In de gastronomie zijn stapelstoelen met goede kwaliteit gewenst, die echter wel voordelig kunnen worden ingekocht. Of een bedrijf nu eenvoudige kantine- of schoolstoelen zoekt, of comfortabele banketstoelen nodig heeft, gasten moeten altijd zo comfortabel op een stoel kunnen zitten, dat zelfs een lang familiefeest niet hoeft te eindigen in rugklachten. Dankzij de vele mooie kleuren en designs kunnen moderne stapelstoelen worden aangepast aan de inrichting van uiteenlopende gastronomiebedrijven. Van uw favoriete Italiaanse restaurant op de hoek tot de gezellige stamkroeg waar u altijd familiefeesten viert: met de juiste stoelen kan er snel voor worden gezorgd dat elke bezoeker en gast op een comfortabele stoel als de banketstoel kan zitten. Daarbij maakt het dan niet uit of het om een klein feest gaat met 6 personen of voor een jubileum met 80 gasten. Hier kan de klant zich verheugen op voordelige stoelen van de beste kwaliteit, zodat gasten graag nog eens terugkomen. Want met een comfortabele zitplek wordt elk feest een waar genot.


Hoe groter de ruimte voor de stoelen, hoe praktischer stapelstoelen van de beste kwaliteit zijn. Deze bewijzen namelijk ook bij voortdurend gebruik altijd weer dat ze als stevige zitgelegenheid veel gewicht en langdurig zitten aankunnen. Wanneer men een fantastisch evenement organiseert, moet men kunnen vertrouwen op de duurzaamheid van de stoelen. Er zitten namelijk steeds weer andere mensen op die stoelen en niemand wil graag de avond moeten inkorten omdat de stoel waar hij of zij op zit het begeeft. Nee, zitten moet een comfortabel genot zijn en rugklachten na vele uren zitten is echt een no-go. Pas dan kan de bezoeker in de zaal zich volledig op de voorstelling van een theatergroep concentreren, of helemaal ongestoord genieten van de muziekoptredens van bekende artiesten. Als een zaal echter tot danszaal wordt, kunnen de comfortabele stoelen aan de kant worden gezet en kan er een grote dansvloer worden gecreëerd voor de gasten. Voor alle zalen waarin de meest uiteenlopende bezoekersaantallen moeten kunnen genieten van leuke evenementen, zijn stapelstoelen een goede keuze. Met een maximaal aantal stapelstoelen kunnen verschillende indelingen worden gemaakt, zodat elk gewenst evenement in de zaal kan plaatsvinden. Bij veel stapelstoelen komt er ook nog een veiligheidsaspect kijken. Deze staan namelijk door middel van een koppelsysteem in een rij stevig naast elkaar, waardoor heen en weer schuiven van de stoelen is uitgesloten. Zo blijft er altijd voldoende ruimte tussen de rijen stoelen en kunnen de bezoekers comfortabel en veilig bij hun plek komen. Als er namelijk stapelstoelen in een zaal worden opgesteld, moet men rekening houden met een veilige afstand tussen de rijen. Juist in een zaal waar voortdurend nieuwe evenementen plaatsvinden, moet de kwaliteit van de stapelstoelen voldoende zijn. Hier kan het airconditioningsysteem zelfs voor voordelige stoelen het gewenste comfort bieden. Ook al worden de stoelen elke dag gebruikt, dankzij dit airconditioningsysteem kan het voor de volgende bezoeker voelen alsof de bekleding nieuw is. Een doordat de stoelen een gewicht van maximaal 150 kg aankunnen en een grote zitting hebben, heeft elke gast voldoende ruimte. Alleen op deze manier kan men garanderen dat een bezoeker optimaal van een evenement geniet en geen ongemak ervaart doordat de stoel te klein of niet comfortabel genoeg is.


In de gastronomie of bij evenementen, overal waar bezoekers goed en comfortabel moeten kunnen zitten, zijn stapelstoelen de oplossing met tal van voordelen. Als de stoelen in rijen in een zaal komen te staan, worden ze door middel van een koppelsysteem tot een gefixeerde rij verbonden, zodat ze niet kunnen verschuiven. Daardoor kan de vereiste veilige afstand tussen de rijen zonder problemen worden aangehouden. Stapelstoelen kunnen als kantinestoel, conferentiestoel, eenvoudige stapelstoel of comfortabele banketstoel worden aangeschaft. Van de kantine tot een duur restaurant kunnen stoelen om te stapelen de beste keuze zijn als het gaat om het organiseren van mooie feesten. Zo kan men een aparte ruimte met banketstoelen, gedekte tafels en andere decoraties omtoveren tot een fantastische ruimte voor feestelijkheden. De klant kan bijvoorbeeld aangeven hoe de tafels moeten worden ingedeeld en hoeveel stoelen er aan elke tafel moeten staan. Afhankelijk van de toepassing kan de gastronoom zich verheugen op een stapelstoel met een comfortabele bekleding, waarvan ook heel goed de meest uiteenlopende vlekken kunnen worden verwijderd. De moderne stapelstoel is echter ook verkrijgbaar als chic model in een hoogwaardige leerlook, waardoor hij bijvoorbeeld geschikt is als conferentiestoel voor scholing van het management. Bovendien zijn de stoelen stevig gemaakt: op een zitoppervlak van 40 x 40 cm kunnen mensen met een gewicht van 150 tot 200 kg zonder problemen comfortabel zitten. De moderne stapelstoel is in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar en er zijn ook verschillende designs beschikbaar, waardoor de stapelstoel als een modern meubelstuk elke ruimte meer charme zal geven. Zo kan voor elke gelegenheid het passende stoelmodel worden gevonden. Bij een banket kunnen hoogwaardige banketstoelen bijvoorbeeld de unieke geest van het evenement accentueren. In een biertent, in een feesthal of in een aparte ruimte van een kroeg: met behulp van stapelstoelen kan een ruimte altijd snel anders worden ingericht. En voor langdurig geconcentreerd zitten bij een conferentie kan dit multitalent voor het beste zitgevoel zorgen. In de wachtkamer van de dokter, in een feesttent of in een restaurant: voor elke ruimte is de juiste stapelstoel te vinden. Er zijn ook voordelige stoelen te koop die toch de beste kwaliteit bieden. En als u de stoelen even niet meer gebruikt, kunt u ze heel ruimtebesparend stapelen. Daardoor kunnen ze in een kleine opbergruimte, in een hoek van de zaal of in de kelder worden opgeslagen.


Stapelstoelen in detail


Stapelstoel Berlin Deluxe in rood, groen, zwart of blauw
Als u comfortabele banketstoelen zoekt, is dit model de perfecte keuze. De stoel staat op vier stabiele poten en kan er met zijn goed beklede zitting aan bijdragen dat de gebruiker ook vele uren achter elkaar comfortabel zit. De veiligheid van de gebruiker wordt gewaarborgd door praktische extra verstevigingen. De stoel heeft ook nog eens een stevig onderstel. Voor de bekleding kan de koper standaardmateriaal verwachten, maar voor een toeslag is ook het brandvertragende B1-materiaal beschikbaar. Een chique designerstoel, die verkrijgbaar is in 4 kleuren en ook een stevige stoel voor tal van toepassingen is vanwege het feit dat hij maximaal 150 kg aankan. Een luxueuze stoel voor de beste topkwaliteit, waar ook mensen die wat steviger gebouwd zijn veilig gebruik van kunnen maken. .


Stapelstoel Berlin Deluxe in rood, groen, zwart of blauw
Als u comfortabele banketstoelen zoekt, is dit model de perfecte keuze. De stoel staat op vier stabiele poten en kan er met zijn goed beklede zitting aan bijdragen dat de gebruiker ook vele uren achter elkaar comfortabel zit. De veiligheid van de gebruiker wordt gewaarborgd door praktische extra verstevigingen. De stoel heeft ook nog eens een stevig onderstel. Voor de bekleding kan de koper standaardmateriaal verwachten, maar voor een toeslag is ook het brandvertragende B1-materiaal beschikbaar. Een chique designerstoel, die verkrijgbaar is in 4 kleuren en ook een stevige stoel voor tal van toepassingen is vanwege het feit dat hij maximaal 150 kg aankan. Een luxueuze stoel voor de beste topkwaliteit, waar ook mensen die wat steviger gebouwd zijn veilig gebruik van kunnen maken.


De conferentiestoel ISO blauw of zwart
Een hoogwaardig stoelmodel, dat door de zeer comfortabele bekleding van de zitting meteen opvalt. De zitting is met een afmeting van 47 x 42,5 cm groot en comfortabel, maar ook de rugleuning kan met een afmeting van 48 x 34 cm voor prima zitkwaliteit zorgen. Bij de bekleding mag de klant zich verheugen op twee materialen: standaard of brandvertragend B1 (B1 conform DIN 4102 brandvertragend). Voor het onderstel heeft u de keuze tussen kleuren zoals chroom of zwart, voor de stof is blauw of zwart mogelijk. Een nuttige klassieker onder de moderne stapelstoelen, die de klant kan kiezen als variant ISO Brilliant of ISO Deluxe.


De kantinestoel/schoolstoel in zwart Multi Kulti


Het airconditioningsysteem van de stapelstoelen
Welk model van de Berlin-stapelstoelen u ook kiest, bij deze fabrikant heeft u het grote geluk dat u in ieder geval een gepatenteerde stoel aanschaft. Dankzij het unieke airconditioningsysteem kan elke gebruiker en bezoeker genieten van hetzelfde overtuigende zitcomfort. Dat komt doordat de stof ademend is en lang in opperbeste staat blijft. Zo kan de gast genieten van een comfortabele zitting.


Onze stapelstoelen - kwaliteit ondanks discountprijzen
Moderne stapelstoelen zijn tegenwoordig al vanaf 10 stuks verkrijgbaar en wie bezoekers wil ontvangen die graag comfortabel willen zitten, kan deze echt heel voordelig aanschaffen. Maar ook als het stoelmodel voordelig is, blijft de kwaliteit van de materialen en het design altijd overtuigend. Wij bieden stoelen aan die door hun lange levensduur elke bezoeker de beste zitkwaliteit kunnen bieden. Daarvoor gebruikt de fabrikant het unieke en gepatenteerde airconditioningsysteem, zodat de bezoeker of gebruiker zo lekker op de stapelstoel zit, dat hij of zij het gevoel heeft op eersteklas bekleding te zitten. Tot de voordelen van deze stoelen behoren uitstekende materialen zoals staal, die met ondersteuningen en een veilig onderstel zelfs voordelige stoelen heel veilig maken, ook bij langdurig gebruik. De stoel is voorzien van vier stevige poten en een stoffen bekleding, die verkrijgbaar is in de materiaalsoorten standaard en brandvertragend B1. Veilig en comfortabel zitten heeft prioriteit, ook als het gaat om voordelige stoelen. In het dagelijkse gebruik in de gastronomie en andere sectoren moeten bezoeker en gast zich namelijk op hun gemak voelen en ook enkele uren echter elkaar comfortabel kunnen blijven zitten.


Stapelstoelen zijn de ruimtebespaarders onder de stoelen. Wanneer een oppervlak door te veel stoelen wordt geblokkeerd die niet voortdurend worden gebruikt, zijn ze een welkome oplossing. Stapelstoelen kunnen op heel veel verschillende manieren worden gebruikt: in de eigen tuin, in de gastronomie, in conferentieruimten, op kantoor, of op een groot evenement. Bij grote evenementen kan het aantal stoelen altijd worden aangepast, zodat de organisator flexibel is zonder dat de overige stoelen te veel ruimte in beslag nemen. Op feesten kunnen ze na het eten of het formele deel van de festiviteiten opzij worden gezet om een dansvloer te creëren. Wanneer ze buiten worden gebruikt, nemen ze ook bij slecht weer of een koud jaargetijde niet veel droge ruimte in beslag. De stapelhoogte van een stapelstoel hangt van het model af. Afhankelijk van de informatie van de fabrikant kunnen de stapelstoelen van relatief klein tot zeer hoog reiken, waarbij het aantal kleiner is bij modellen die schuin naar voren of naar achteren gekanteld kunnen worden gestapeld, en hoger bij modellen die recht naar boven gestapeld kunnen worden. Een groot voordeel is niet alleen het efficiënte gebruik van ruimte, maar ook het gemakkelijke transport van stapelstoelen. Ze kenmerken zich door hun vaak geringe gewicht, dat het mogelijk maakt ook grotere stapels gemakkelijk te verplaatsen en positioneren. Ook hoeft niet elke stoel apart te worden gedragen en opgesteld, wat bij een groot aantal benodigde stoelen veel tijd bij het opzetten bespaart. Verder zijn stapelstoelen in de meest uiteenlopende materialen verkrijgbaar. Alle beschikbare modellen hebben een stalen onderstel, dat zeer stevig, duurzaam en betrouwbaar is voor veelvuldig gebruik. Het maakt niet uit voor welk model u kiest, bij het standaardzitoppervlak van ca. 40 x 40 cm kunnen de stoelen zonder problemen maximaal 150kg of zelfs 200kg aan. In een chique leerlook voor de conferentieruimte, of met onderhoudsarme stoffen bekleding voor de gastronomie: voor elke gelegenheid is het passende model te vinden.